TAI CHI OCH QI GONG HELGKURS 2-3 maj 2015

HELGKURS I STOCKHOLM: Svenska Tai Chi Chuan Institutet inbjuder till helgkurs med Tai Chi & Qi Gong i Stockholm. Kursen riktar sig till de som har erfarenhet av klassisk Yang-stil Tai Chi Chuan. Vill du förhöra dig om att din erfarenhet är tillräcklig kontakta Tai Chi-lärare Klas Larsson för mer information.

PROGRAM: På kursen ligger tyngdpunkten på traditionell Yang-stil Tai Chi, den långsamma Tai Chi-formen med 81 postioner. Vi jobbar också med ett blandat övningsprogram bestående av Tai Chi och Qi Gong, akupressur och stående meditation samt Tai Chi partnerövningar / tui shou. Här finns även plats för andra Tai Chi-former, som den snabba versionen av Yang Tai Chi-formen, Tung-familjens Tai Chi-form och den gamla Wu-stilen.

TID & PLATS Lördag och söndag 2-3 maj kl 9.30 - 12.30 & 14.30-17.00, samma tid båda dagarna. På Folkkulturcentrum, Hjorthagen, Ropstens T-banestation.

KURSAVGIFT: Kursavgiften är 1800 kr och kan betalas kontant på plats vid kursens början, eller före kursen till Svenska Tai Chi Chuan Institutets plusgiro.

ANMÄLAN: Du anmäler dig till kursen genom att skicka din anmälan med e-post till info@taichi.nu.

INFORMATION: För information och anmälan ring Svenska Tai Chi Chuan Institutet, Klas Larsson på telefon 040/97 79 89 eller e-posta, info@taichi.nu. På vår websida www.taichi.nu kan man läsa mera om vår Tai Chi, om vår verksamhet, och om läraren.

LÄRARE är Klas Larsson som har mer än 30 års erfarenhet av Tai Chi och Qi Gong, och startade Svenska Tai Chi Chuan Institutet 1988. Han är elev till Tai Chi-mästare Tung Kai Ying, en av världens främsta mästare och följer dennes undervisning sedan 1984. Klas Larsson har stor erfarenhet av att undervisa på alla nivåer, såväl nybörjare som erfarna och avancerade, och har varit verksam som Tai Chi-lärare sedan 1984. Han har utbildning i kinesisk medicin och i kinesiska språket. Med långvarig erfarenhet av undervisning och studier av Tai Chi Chuan och Qi Gong har han utvecklat djupgående kunskap om dess olika aspekter, som innefattar hälsa, meditation, filosofi och kampkonst.


Tai Chi-lärare Klas Larsson med sin Tai Chi-mästare Tung Kai Ying