VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, både korta introduktioner och längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 35 års erfarenhet av att undervisa av Tai Chi och Qi Gong till alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också elev till den internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying sedan många år.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Välkomna til prova-på lektion vårterminens nybörjarkurs i Malmö. Vi har nyligen startat nybörjarkursen i Pildammsparken, den hålls på onsdagar kl 19. Vill du komma så mejla info@taichi.nu för anmälan och för mer information, vi tar ännu emot nya deltagare. Det går också att prova på första gången. Terminskursen i Lund har pågått sedan januari så där kan man inte börja förrän till höstterminen. Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Fortsättningskurserna startar 11-14/1 och riktar sig både till de som gått nybörjarkurs och de med mer erfarenhet. Vi har två grupper med två nivåer, fortsättningskurs 1 och 2. Vi har också avancerad kurs som riktar sej till elever i fortsättningskurs 2. Här är det utrymme för Tai Chi med svärd och andra avancerade Tai Chi-övningar som inte ryms inom fortsättningskurserna. Välkomna! Klicka här för mer information.