VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, både korta introduktioner och längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 40 års erfarenhet av att undervisa av Tai Chi och Qi Gong till alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också sedan 1984 elev till den internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying. Välkomna till en gratis provgång när vi startar vårterminens nybörjarkurser.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Välkomna till en gratis prova-på lektion när vi startar vårterminens nybörjarkurser i Malmö och Lund. Terminskurserna med Tai Chi & Qi Gong för nybörjare startar tisdagen den 24 januari kl 18 i Lund och onsdagen den 25 januari kl 18.30 i Malmö. Alla är välkomna att prova på första gången. Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Fortsättningskurserna startar 16-19 januari. Vi har två nivåer. Fortsättningskurs 1 riktar sig till de som har gått nybörjarkurs eller motsvarande, sedan kan man välja att gå vidare till fortsättningskurs 2. Avanceradkurs finns som tillval för de elever som deltar i fortsättningskurs 2. Där lär vi då ut Tai Chi med svärd och andra avancerade Tai Chi-övningar. Välkomna! Klicka här för mer information.